1e keer inloggen
foto Fokke Eenhoorn

 

                  

Voor het eerst inloggen

Om toegang te krijgen tot de voor leden gereserveerde pagina's moet je jezelf één keer registreren. Dat kan nadat je ingeschreven bent en een inlognaam van de website beheerder hebt ontvangen. Het registreren gaat als volgt:

 

Ga naar de pagina ‘Voor leden’. Je ziet daar een inlogscherm. Vul je inlognaam in (voorletter.achternaam, bijvoorbeeld ‘p.jansen’). Laat het vinkje bij ‘Herinner mij’ staan. Klik op ‘inloggen’, dan verschijnt er een registratiescherm. Behalve je inlognaam voer je nu een password in, zonder spaties of dubbele punt. Laat het vinkje weer staan. Klik nu op 'registreren' en je bent binnen, als het goed is. Het adres van je computer (IP-adres) wordt opgeslagen.

 

De volgende keer dat je naar een ledenpagina gaat hoef je niets meer in te vullen. Druk op 'inloggen' en je bent binnen omdat je IP-adres wordt herkend.

Maar ... dat geldt niet als je van IP-adres bent veranderd. Dat gebeurt


-  af en toe voor Ziggo klanten die via de Connectbox zijn aangesloten, (want die krijgen zo eens per dag een nieuw IP adres)

-  als je van provider bent gewisseld,

-  als je met Wifi met een ander netwerk verbinding maakt

-  als je een andere computer gebruikt dan die waarop je bent geregistreerd.


Dan moet je met gebruikersnaam en password inloggen. Laat je het vinkje staan dan wordt het nieuwe IP adres geregistreerd en hoef je de volgende keer alleen op inloggen te drukken


 

Zou je je gegevens op pagina ‘Ledenlijst’ willen controleren?

 

Gerben Koopmans